20.11.2009

2009 Kurban Bayramı Kaş Turu Sonu..



Merhaba Arkadaslar,

Önümüzdeki bayram tatilinde Kaş'a yapmayı planladığımız turu hepiniz biliyorsunuz. Tur ucretinde yol masraflarinin daha sonra aciklanacagini, okuldan arac bekledigimizi soylemistik. Bu konuda gerekli dilekceyi de 2 hafta once vermistik.

Hepimizin bildigi gibi artik yeni bir rektorumuz var. Bazilarinizin bildigi gibi de gecen haftalarda bir toplanti yapmistik kendisiyle. Ogrenci birliginin butcesi eskiden egitim yili basinda belli olurdu. Fakat bundan sonra bir sirket gibi yil sonunda kesinlesecegini soyledi. Yani su anda birligin, bizim giderlerimizi karsilayacak bir butcesi yok. Bu sebepten de ogrenci birligi bizim arac talebimize onay vermis olsa da rektor tarafindan "butce belli degil" mazereti ile talebimiz onaylanmamisti. Birligin baskan yardımcısı bu konuyu ozel oalrak cikip gorusecegini soylemis olsa da ogrenci birligi yonetimi 1 haftaligina Polonya'ya gitti ve bu sebepten bizimle ilgilenecek kimse kalmadi okulda.

Aracimizi okul karsilamadigi icin biz de kendi imkanlarimizi araya sokarak bir arastirma yaptik. Yol masraflari en iyi ihtimalle kisi basi 250-270 lira civarinda oldu ve bu sebepten de tur fiyatimiz iki katina cikti.

Gelecegini soyleyen arkadaslara bu konuyu belirttigimizde fiyatlarin yuksekligi sebebiyle tura katılmayi istemediklerini belirttiler. Biz de BilgiSAT yonetimi olarak, uzulerek belirtiyoruz ama, turu iptal etmeye karar verdik. Rektorumuzun daha aktif olmamizi isterken boyle bir tavir ile turumuzu iptal etmek zorunda oldugumuza dair sikayetlerimizi hem gerekirse bir dilekce ile, hem de bir sonraki kulupler toplantisinde sozlu olarak dile getirecegiz.

Tum uyelerimize duyurulur.


Gizem Belen
BilgiSAT Yonetimi

Hiç yorum yok: